E-mailadres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? - Aanmelden
Algemene voorwaarden HitGeld.nl

Algemeen

1. Het deelnemen aan HitGeld is volledig gratis.
2. Aangemelde leden moeten woonachtig zijn in Nederland of Belgie.
3. Er is geen minimale leeftijd voor deelname aan HitGeld.nl
4. Er is per IP 1 account toegestaan.
5. Het toevoegen van website (op elk manier van promotie) moeten zich aan de regels voldoen. Deze regels staan gemeld op de betreffende pagina.
6. Doormiddel van het surfen in de surfbar en door bijvoorbeeld betaalde emails te klikken kan het zijn dat er van de desbetreffende adverterende site een 'cookie' word geplaats op uw computer. (Wat is een cookie?). Wij van HitGeld zijn hier niet verantwoordelijk voor.
7. Het gebruik van HitGeld is geheel op eigen risico. HitGeld is op geen enkele manier verantwoordelijk voor enige verliezen op welke manier dan ook op de site.
8. U dient minimaal 1x in de 30 dagen in te loggen.

Verdienen

1. HitGeld maakt gebruik van credits. Deze word bij een uitbetaling omgerekend naar geld.
2. Het gebruik maken van diverse script of programma's waarmee u automatisch, zonder eigen moeite, kliks genereert is niet toegestaan.
3. Het gebruik maken van SPAM is op geen enkele manier toegestaan.
4. Het promoten via IMG tags, Iframes (kleiner dan 90%) of het genereren van kliks onder dwang is op geen enkele manier toegestaan.
5. HitGeld heeft het recht om op elke tijdstip van de dag zonder enige vermelding vergoedingen te verlagen (echter zal dit vaak wel een aantal dagen van te voren netjes worden gemeld).
6. Het misbruiken van bugs met als doel hiermee winst uit te halen is op geen enkele manier toegestaan.
7. Uw account dient actief te zijn voor uw aanmeldbonus. U kunt u account actief zetten doormiddel van 500 sites te surfen in de surfbar.

Uitgeven van Credits

1. Het uitgeven van credits bij games, advertenties of iets dergelijks is geheel op uw eigen risico. Het verkeerd plaatsen van advertenties of het verliezen van credits bij games worden niet teruggestort.
2. Bij het uitgeven van credits in de surfbar is geheel op eigen risico van je eigen teller. Onze teller van de surfbar en het gekregen bezoekersaantal klopt 100%. Hierover is geen discussie mogelijk.
3. Bij het adverteren met credits is het verplicht een website van uw eigen toe te voegen (op linkspellen en referrallinken na). Het toevoegen van sites die niet in jouw beheer zijn (bijvoorbeeld google.nl) is op geen enkele manier toegestaan.

Games

1. Het meedoen aan spelletjes is geheel op eigen risico.
2. Wij van HitGeld zijn niet verantwoordelijk voor enige verliezen in een spel.
3. Het verspreiden van antwoorden van puzzels of foto's is niet toegestaan.

Beldiensten

1. U dient minimaal 18 jaar te zijn om vrij gebruik te mogen maken van de beldiensten van HitGeld. Personen onder de 18 moeten toestemming van een betreffende ouder of een persoon ouder dan 18.
2. Wij van HitGeld zijn niet verantwoordelijk voor enige belgedrag van elk lid.
3. Teruggave van geld voor een gemaakte telefoon is op geen enkele manier mogelijk.
4. Bij een verkeerd gebruikte beloptie kan er doormiddel van een aangemaakte ticket (contact) dit worden rechtgezet.

E-mails

1. Bij het aanmelden bij HitGeld geeft u ons het recht om uw betaalde emails en nieuwsbrieven te sturen. U kunt zich hiervoor afmelden in uw account instellingen.
2. De minimale vergoeding van een betaalde email is 100 credits. Voor een betaalde nieuwsbrief bedraagt dit 50 credits.

Referrals

1. Het aanbrengen van nieuwe leden onder dwang of bedreiging is niet toegestaan.
2. Het aanbrengen van nieuwe leden doormiddel van SPAM is niet toegestaan.
3. Het is toegestaan om nieuwe leden op HitGeld te vergoeden voor hun aanmelding. Echter is het niet toegestaan om meer dan 75% te vergoeden dan wat u krijgt bij ons voor een nieuwe actieve referral.
4. De vergoeding van een nieuwe referral mag HitGeld op elke tijdstip van de dag aanpassen.
5. Een nieuwe referral word pas vergoed zodra deze account actief is.
6. Wij van HitGeld mogen te alle tijden een referral verwijderen als wij denken dat deze niet op de legale manier verkregen is.

HitGeld Facturen

1. Zodra u ingelogd bent heeft u onder het kopje account HitGeld Facturen staan. Dit is een pagina waarbij uw bestellingen worden neergezet en krijgt u hiervan een overzicht met de bijbehorende gegevens om dit geld zo snel mogelijk over te maken.
2. Zolang er 1 of meerdere facturen openstaan blijft u een melding zien op elke pagina. Deze gaat weg zodra u betaald heeft.
3. Mocht u besluiten als nog af te zien van uw aankopen dan dient u dit ons zo snel mogelijk te melden.
4. Bij het uitblijven van de betaling word na 14 dagen (na factuurdatum) uw toegang tot HitGeld geblokkeerd. Deze word pas weer vrijgegeven zodra u contact met ons opneemt of de factuur betaald.
5. De facturen van HitGeld zijn geen officiŽle documenten. Hierop kan dus geen BTW worden teruggevorderd (als bedrijf zijnde) omdat we dit hierop ook niet op rekenen.
6. Bij het betalen via paypal moet er worden betaald via prive en dan verschuldigde betaling. Gebeurd dit niet worden er kosten op de betaling berekend door paypal. Wij zien dit dan als het niet volledige betaalde factuur.
7. Het bestellen van producten of diensten op HitGeld is geheel op eigen risico.

Rotator

1. Bij het starten van een rotator dient 1 maal de opstartkosten betaald te worden.
2. Elke maand dient de factuur tijdig betaald te worden (tenzij tijdig word gemeld dat dit niet lukt). Bij het niet tijdig betalen word de rotator geblokkeerd en het deblokkeren dient opnieuw de opstartkosten worden te betaald.
3. Bij het toevoegen van de linken in uw rotator dient u zich te houden aan de gemelde regels van de betreffende site.
4. Bij offlinetijd word de kosten die gemaakt zijn (alleen de maandelijkse kosten die je betaald voor de rotator) vergoed in de nieuwe factuur.
5. Bij het niet toevoegen van een secondelink bent u zelf verantwoordelijk voor de "verloren" hits.

Uitbetalen

1. Voordat u uitbetaald kunt worden moet uw account eerst de status actief hebben bereikt.
2. Bij het bereiken van de uitbetalingsgrens dient u uw uitbetalingsgegevens correct in te vullen.
3. Bij het verkeerd doorgeven van een rekeningnummer dient u contact op te nemen met HitGeld.
4. Als de uitbetaling verwerkt is en u heeft een verkeerd rekeningnummer ingevuld zijn wij van HitGeld.nl niet verantwoordelijk. U dient zelf uw eigen gegevens te controleren.
5. Als u van bank veranderd en u heeft een uitbetaling open staan dient u ons hiervan op de hoogte te stellen omdat de rekeningnummer word opgeslagen en niet veranderd als u dit veranderd in uw account instellingen. Als u hier ons niet van op de hoogte stelt en wij betalen u uit naar de "oude" rekeningnummer zijn wij niet aansprakelijk voor. Bij een nieuwe uitbetalingsaanvraag zal uw nieuwe rekeningnummer wel worden vermeld.
5. Uw uitbetaling staat onder normale omstandigheden binnen 45 werkdagen op uw rekening. Bij Belgische leden is dit 60 werkdagen.
6. Uw account dient actief te zijn om in aanmerking te komen tot een uitbetaling. Ook bij een eventuele achterstand.
7. Bij een uitbetalingsachterstand dient HitGeld u hiervan op de hoogte te houden via het nieuwssysteem. Nieuwsbrieven. Echter is dit geen verplichting.

Verbannen Account

1. Het niet houden van de gestelde regels van de betreffende spel, verdienoptie en dergelijke geeft u HitGeld het recht om uw account te verbannen.
2. Het misbruiken van bugs geeft u HitGeld het recht om uw account te verbannen.
3. Bij een verbannen account loopt uw gekochte upgrade door. Verlening van uw upgrade word niet gedaan. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van uw account.
4. Bij herhalingen van het niet houden aan regels of het misbruiken van bugs geeft u HitGeld het recht om uw account bij HitGeld te verbannen en het deelnemen aan HitGeld totaal te ontnemen doormiddel van een IPban.
5. Bij een definitieve ban komt u huidige verdiensten te vervallen. Ook zullen de openstaande uitbetalingen komen te vervallen.
6. Bij het verwijderen of verbannen account kan er niet worden gediscussierd over gemaakte kosten door u of andere partijen. De gemaakte kosten (gekochte advertenties of gemaakte telefoontjes) worden niet teruggestort.

Toevoegen, aanpassen en verwijdering van diverse opties

1. HitGeld mag op elke tijdstip van een dag besluiten om dingen toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.
2. Bij het verwijderen van een optie waar credits is ingezet geeft HitGeld het recht om minimaal 25% terug te storten en maximaal 50%.

Het hebben van een eigen GPT site (Get Paid To)

Dit onderdeel van de voorwaarden is bedoeld voor eigenaren met een eigen website
1. U, als webmaster, staat geheel vrij van gebruik van HitGeld. U mag als gewoon lid gewoon gebruik maken van HitGeld.
2. Het verrekenen (het wegstrepen van een uitbetaling aan beide kant) van een uitbetaling kan doormiddel van een aangemaakte ticket (contact).
3. Bij het uit blijven van een betaling aan uw kant naar onze kant toe geeft u ons het recht om u op HitGeld ook niet uit te betalen.
4. Bij het uitblijven van een betaling aan uw kant naar onze kant toe die al een heel lang open staat geeft u ons het recht om uw deelname op HitGeld te beeindigen.
5. Bij het beeindigen van uw deelname (benoemd in punt 4) geeft u ons het recht om de diverse promotie naar uw website door verschillende leden te beeindigen.
6. Bij het beeindigen van uw deelname (benoemd in punt 4) geeft u ons het recht om een ban op uw domein te zetten zodat deze in HitGeld op geen enkele manier meer gepromoot kan worden.
7. Ons verbannen op uw website zonder grondige redenen geeft u ons het recht om uw account op HitGeld zonder enige redenen te beeindigen.
8. Het korten op ons account op uw site, doormiddel van een aangepast account of activatiesysteem, waardoor wij worden gekort op verdiensten geeft u ons het recht om dit ook toe te passen bij u op HitGeld.
9. Het niet houden aan de bovenstaande regels of het misbruik maken van HitGeld geeft u ons het recht om dit naar onze leden door te communiceren doormiddel van een nieuwsbericht of een nieuwsbrief.
10. Bij het niet uitbetalen naar uw leden geeft u ons het recht om dit naar onze leden door te communiceren doormiddel van een nieuwsbericht of een nieuwsbrief.

Aansprakelijk

1. Wij van HitGeld zijn niet aansprakelijk van enige verlies in deze site.
2. Wij van HitGeld zijn niet aansprakelijk voor het belgedrag van een betreffende lid.

BeŽindigen Account/HitGeld

1. Als u besluit uw account op te zeggen bij HitGeld dient u deze zelf te verwijderen.
2. Bij het verwijderen van uw account worden alle verdiende credits als verloren beschouwen.
3. Besluit u terug te komen, na het verwijderen van uw account, dient u zichzelf opnieuw aan te melden. De eerdere verdiende credits worden hierbij niet teruggestort.
4. Het doorverkopen van uw account op HitGeld is op geen enkele manier toegestaan. Als u dit wel doet geeft u ons het recht om uw account op HitGeld geheel te verwijderen.
5. Wij van HitGeld mogen ten alle tijden het account van een lid beeindigen als deze zich niet aan de gemeldde regels of deze betreffende voorwaarden houd.
6. U dient minimaal 1x in de 30 dagen in te loggen op de website. Bij het uitblijven hiervan geeft u HitGeld het recht om uw account te verwijderen vanwege inactiviteit.
7. Bij het stoppen van HitGeld worden alleen nog uitbetalingen verricht aan leden die boven de uitbetalingsgrens zit (zover mogelijk is). Iedereen die eronder zit word als verloren beschouwen.

Overig

1. Ben u niet akkoord met deze voorgestelde voorwaarden (zowel oude voorwaarden als nieuwe toegevoegde voorwaarden), dan dient u deze eerst te accepteren en vervolgens uw account zelf te verwijderen.

Laatste update: 12-09-2016Linkexchange